Dispozitiv de biorezonanta magnetica Torser - Prospect

„Medicina viitorului va renunta la injectii si medicamente. Arsenalul terapeutic anterior va fi înlocuit de noile tipuri de radiatii, si numai pe unele dintre acestea noi începem sa le descoperim ...”

Se mareste, în mod constant, numarul de medici, terapeuti, biologi, ingineri si oameni de cele mai diferite profesii care au încredere în proprietatile de protectie, de însanatosire si întremare ale dispozitivului TORSER. Recunostinta utilizatorilor reprezinta o marturie elocventa a popularitatii crescânde a dispozitivului TORSER, întrucât, pâna la ora actuala, nu au existat nici un fel de mijloace de protectie împotriva radiatiilor patogene.

Pâna în prezent sunt cunoscute unele dintre cele mai puternice surse de influente patogene asupra omului, care conduc la distrugerea câmpurilor fizice fine (CFF) ale acestuia, cu urmari foarte grave. Aceste surse patogene sunt urmatoarele:

 • Radiatiile cosmice
 • Zonele geopatogene ale pamântului
 • Actiunile social-patogene
 • Radiatiile tehnopatogene

Se poate afirma ca locuitorii oraselor sunt supusi concomitent actiunii tuturor tipurilor de radiatii patologice, enumerate mai sus, si, în acest cadru, se produce distrugerea rapida a câmpului energetic al omului.

Organismul uman bioenergoinformational

Acesta reprezinta un biosistem echilibrat, autoreglabil, care este în masura sa se vindece singur de boli, daca sunt create conditiile corespunzatoare legilor naturii si care nu sunt în contradictie cu ecologia omului.

Studierea acestor conditii si a legilor fine ale naturii, ca rezultat al nenumaratelor cercetari în domeniul actiunilor ultraslabe, a stabilit ca orice obiect material nu reprezinta un simplu corp (câmp) material, „osos”, ci acesta poseda si alte tipuri de materialitate, a caror determinare nu este sesizata de catre organele de simt cu care suntem înzestrati. Saturarea energetica a organismului uman este asigurata de sinteza a trei câmpuri: magnetic, coulombic si torsionic.

Câmpul magnetic este cunoscut de catre toti prin utilizarea lui în diferite dispozitive electrotehnice în viata noastra de toate zilele. Într-un obiect biologic, câmpul magnetic reprezinta substanta executiva.

Câmpul magnetic

Participa în functionarea tesutului muscular si este nemijlocit legat de circulatia sângelui prin vasele sangvine. De exemplu, în muschii vaselor sangvine exista un set de microelemente cationice, care formeaza cele mai puternice magnetele alungite din natura, formând un ghid de unde magnetoecranat.

Unda magnetica, chiar daca este de cea mai mica marime, trecând prin vasul sangvin ca printr-un ghid de unde, balanseaza sistemele magnetice într-atât, încât vasele sangvine pe toata lungimea lor se transforma în niste micropompe ale sângelui.

Fiecare tesut muscular are setul propriu de cationi. Setul si compunerea sau aranjarea acestora sunt de asa fel, încât eliminarea chiar a uneia dintre componente micsoreaza susceptibilitatea magnetica, prin urmare, si manevrabilitatea.

De insuficienta cationilor se leaga numeroase afectiuni, cum ar fi: spasmele, slabiciunea, osteocondrozele, herniile, distrofiile musculare, slabirea muschiului inimii, aritmiile, peristaltismul necoresponzator al stomacului si al intestinelor etc.

La ora actuala, se poate afirma cu convingere ca la baza vindecarii bolilor, prin aplicarea homeopatiei, a namolului, argilelor, sarurilor marine, cât si prin actiunea asupra punctelor de acupunctura, sta saturarea iono-cationica.

În felul acesta, energetica de câmp a omului este bazata pe câmpurile magnetic, coulombic si torsionic. Câmpul coulombic raspunde pentru asigurarea vietii, pentru organizarea materiei vii.

Câmpul de torsiune asigura procesul gândirii, receptarea si transmiterea informatiei, alimentarea energetica a materiei vii si dirijarea câmpului magnetic, în timp ce câmpul magnetic realizeaza functia executiva.

La o încarcare energetica ideala, organismul uman trebuie sa produca toate componentele necesare asigurarii vietii, inclusiv vitamine, hormoni si chiar microelemente.

Câmpul coulombic

Asigura ionicitatea, caracterul de plasma, a materiei biologice. Datorita ionicitatii, sustinute permanent de câmpul coulombic, se asigura procesul continuu al metabolismului. Câmpul coulombic reprezinta începutul asigurarii vietii oricarei materii vii.

Câmpul coulombic strapunge tot spatiul. Acesta reprezinta substanta concentrata obligatorie a soarelui, a planetelor, a organismului uman, a oricarui organ al acestuia, a fiecarei formatiuni functionale finite si a fiecarei celule.

Acesta „se scurge” în organism sub forma de unde sferice, trecând prin anumite focalizari, se concentreaza în zona duodenului. În felul acesta, tocmai în aceasta zona se afla gradientul maximal al câmpului coulombic, adica gradul maxim de ionizare, cu sinteza ulterioara.

Valoarea câmpului coulombic al omului se poate schimba, modifica de la cea de maximal mare pâna la cea de periculos de mica. Micsorarea câmpului coulombic reduce intensitatea proceselor fiziologice, deregleaza asigurarea functionala a organelor, deregleaza metabolismul, schimbul informational intercelular. În acelasi timp, se reduc functiile de protectie ale organismului, legate în mod adecvat de valoarea câmpului coulombic.

Scaderea câmpului coulombic sub limita unei anumite valori va conduce la dereglari fiziologice ale metabolismului. Se poate spune ca în plan fizic imunitatea reprezinta gradul de ionicitate (stare de plasma) a organismului si este legata nemijlocit de valoarea câmpului coulombic.

În ultimul deceniu, se produce micsorarea vertiginoasa a câmpului coulombic al spatiului nostru din cauza unei ecologii proaste, ceea ce conditioneaza progresul unor boli, precum cancerul, epidemiile virale, imunitatea scazuta si altele.

Câmpul de torsiune

Pentru majoritatea absoluta a oamenilor acesta reprezinta înca o taina. Deocamdata nu exista dispozitive cu ajutorul carora câmpul de torsiune sa poata fi masurat si apreciat rapid. Cu toate acestea, deja, astazi este suficient de evident faptul ca exista un fundament material pe care se realizeaza gândirea. Acest fundament material este chiar câmpul de torsiune, care reprezinta temelia asigurarii energetico-informationale.

Spre deosebire de câmpul coulombic, câmpul de torsiune al Pamântului este localizat deja pâna la un anumit grad. De acest câmp este legata rotirea câmpurilor planetei în decurs de 24 de ore, în cadrul careia axa de rotatie a pamântului coincide cu axa câmpului de torsiune.

Ca proprietate unicat a câmpului de torsiune este faptul ca transmiterea informatiei pe baza lui materiala este instantanee, întrucât pentru el, orice fel de materie este absolut permeabila.

Cu toate ca are un caracter misterios, câmpul de torsiune este omniprezent: în gândire, în clarviziune, în zone geopatogene, în spatiul – Hartman, în canale informationale, vârtejuri si tsunami, în triunghiul Bermudelor, în cutremurele de pamânt si în eruptiile vulcanilor, în furtuni, în fulgerele în forma de sfera, în punctele de acupunctura, - toate acestea reprezinta manifestari primare sau secundare ale câmpului de torsiune.

În organismul uman, canalul câmpului torsionic este format de-a lungul coloanei vertebrale. Fiecare vertebra contine un generator torsionic, care reprezinta o forma spiralo-conica dublata, cu un început comun în partea ascutita, în vârf, si doua iesiri în partea largita.

Generatorul fiecarei vertebre este legat prin câmpuri energetice cu un anumit organ sau cu un grup de organe. Jos, în zona coccisului si în vârf exista niste formatiuni puternice spiralate de intrare si de iesire a energiei. În starea lor normala initiala, toate generatoarele de torsiune (ca si cum ar fi introduse unul în altul) dirijeaza energia spre organele corespunzatoare si spre formatiunile functionale.

Organele noastre se afla în permanenta pe regim de pompare, alimentarea tuturor organelor se produce si atunci când dormim chiar si numai timp de 10-15 minute. Somnul reprezinta restabilirea energetica a organelor reproductive prin reîncarcare pe canalele torsionice.

Daca, în mod sistematic, unul si acelasi generator, din anumite cauze, nu primeste încarcare, atunci organul corespunzator, sau un grup de organe, se epuizeaza din punct de vedere energetic si apar modificarile functionale, iar apoi si cele patologice ale organelor. Din cauza insuficientei torsionice cel mai adesea sufera glandele suprarenale si rinichii.

Acest câmp contine întreaga informatie despre Universul material, despre trecutul acestuia, despre prezentul si viitorul lui. O atentie deosebita si o studiere aprofundata sunt cerute de procesele de gândire, de receptare, de transmitere a informatiei, care, de asemenea, se produc pe fundamentul material al câmpului de torsiune.

Descoperirea caracteristicilor microcâmpurilor de torsiune, a profilul multiplu al acestora, va uimi si va frapa nu o singura data, oamenii secolului al XXI-lea.

Tipuri de influiente nocive

Radiatia cosmica

Aceasta reprezinta legatura dintre activitatea energetica a soarelui, comportamentul omului si sanatatea acestuia si a fost determinata de catre savantul rus L. Cijevski în anii `20-`30 ai secolului nostru. De obicei, radiatia cosmica actioneaza benefic asupra unui om sanatos, în afara de cazurile de amplificare a activitatii cosmice: explozii solare, furtuni magnetice, dependenta meteopatica.

S-a observat însa ca, în timpul lunii pline si al lunii noi, la o anumite grupe de oameni se observa: amplificarea dereglarii activitatii sistemului nervos, amplificarea nelinistii interioare, modificarea indicatorilor de stare functionala, modificarea echilibrului acido-bazic si a formulei sângelui, marirea vitezei de sedimentare a eritrocitelor, tahicardie cu aritmii si scaderea rezistentei electrice a învelisului cutanat, precum si alte modificari.

Caracterul dezvoltarii acestor procese depinde de mai multe cauze: de durata actiunii cosmice, de particularitatile zonelor vatamatoare locale, de starea sistemului imunitar si a rezervelor organismului, de povara ereditara etc.

Zonele geopatogene

În vechime, aceste zone au fost denumite ca „locuri primejdioase”, iar chinezii le-au denumit prin termenul de „dinte al dragonului”. În geobiologie a fost deja introdus de mult timp termenul de „zone de excitatie”, întrucât s-a demonstrat modificarea spre rau a starii functionale a omului care se afla într-o zona geopatogena si în focare geopatogene.

Focarele geopatogene sunt situate strict perpendicular pe suprafata pamântului si o strapung complet, neavând intensitate proprie. Focare de dimensiuni 10x10cm, 10x20cm si 20x20cm, în functie de fluxul energetic ascendent sau în scadere, se împart în mod conventional în cele pozitive cu (+) si în cele negative cu (-).

Natura focarului zonelor geopatogene nu este clara pâna în prezent. Majoritatea oamenilor de stiinta este de parere ca acestea sunt de provenienta cosmica. S-a scos însa în evidenta faptul ca actiunea lor asupra organismului conduce la scaderea treptata a starii de imunitate la 91% dintre oameni si la aparitia unor procese patologice ireversibile, mai mult, într-un grad mai evident la acele grupe de structuri celulare care s-au aflat în mod nemijlocit în raza de actiune a acesteia.

Focarul (+) al unei zonei geopatogene este prezent practic lânga fiecare loc de dormit al bolnavilor oncologici. Spre deosebire de cele ale organelor, îmbolnavirile maligne (leucemia, limfogranulomatoza) au plus – focare ale zonelor geopatogene si sunt depistate în diferite zone ale locului de dormit, pe punctele corespunzatoare ale proiectiei trunchiului.

Merita atentie urmatorul fapt: de regula, în timpul cercetarii locurilor de dormit ale bolnavilor, la care au fost descoperita o tumoare benigna (de orice localizare) în zona locului de dormit corespunzatoare organului afectat, apare focarul „minus”. Ulcerul gastric apare atât în focarele tip „plus”, cât si în cele de tip „minus”. S-a descoperit însa ca ulcerul gastric care apare într-un focar „plus”, ulterior se va transforma într-unul malign.

Focarul (-) al zonelor geopatogene, în locurile corespunzatoare dormitoarelor, se întâlneste la oameni care sufera de boli neuropsihice, cardiovasculare, de unele boli cronice: mastopatii, nefrite, colecistite, gastrite, anexita.

Când focarul unei zone geopatogene se afla în zona locului de dormit, lânga capatâi; la om pot sa apara urmatoarele senzatii: durerile de cap nocturne, ameteli la ridicarea capului, dereglarea somnului, senzatia inexplicabila de disconfort. În cazul localizarii lui în regiunea inimii apar senzatii neplacute în regiunea pieptului, junghiuri la inima, dereglarea frecventei contractiilor inimii, modificarea presiunii, dispnee.

Întrucât sistemul nervos central reactioneaza printre primele la actiunea radiatiei pamântului, toate modificarile se manifesta, înainte de toate, printr-un grad ridicat de excitabilitate, nervozitate (senzatie de tensiune) a oamenilor sau printr-o stare de depresie, de apasare.

Simptome comune

Observatiile confirma ca la oamenii care se afla peste opt zile într-o zona geopatogena se observa unele simptome comune: sentimentul de disconfort, reclamarea unei slabiciuni generale, somnolenta sau insomnie, dureri permanente de cap si ameteli, tensiune inexplicabila, nervozitate, sentimentul de frica, arsuri si junghiuri în tot corpul, spasme intermitente la picioare, extremitati reci, „de gheata”.

O sedere mai prelungita într-o zona geopatogena va conduce la îmbolnavirea de leucoza, de scleroza laterala, la dereglarea circulatiei cerebrale, fenomene spastice, spasme clonice, migrene si la cresterea inexplicabila a temperaturii pâna la 39-40oC, la strabism.

Cercetarile efectuate de catre membrii societatii pentru geobiologie, sub conducerea doctorului E. D. Hartman, au demonstrat ca benzile active ale unei retele dreptunghiulare sub forma unui grilaj, îndreptate spre NORD-SUD, provoaca în mare parte îmbolnaviri cardio-vasculare, iar benzile ce merg în directia EST-VEST conduc la diferite inflamatii, tumori, artrite, reumatism.

La oamenii, ale caror locuri de dormit se afla în punctele de intersectie ale grilei diagonale, se remarca aparitia îmbolnavirilor vasculare, astmatice, reumatice, spasme, tahiaritmii.

În felul acesta, din informatiile prezentate se poate trage concluzia ca intervalul îmbolnavirilor provocate de radiatia pamântului în zonele geopatogene este extrem de larg. Medicii de diferite specialitati trebuie sa tina cont de acest fapt în cazul când li se adreseaza pacientii în legatura cu bolile lor cronice.

Doar 5% dintre oamenii care se afla într-o zona geopatogena ramân sanatosi pe seama potentialului mare al fortelor de protectie sau al celor ereditare ce le au la dispozitie; datorita acestui fapt ei pot sa reziste mult timp influentei ucigatoare a radiatiei pamântului.

În conformitate cu teoria biosimetriei functionale, în rândul populatiei exista tipuri de oameni cu polarizare („din stânga” si „din dreapta”) care reactioneaza complet diferit la radiatia pamântului. Punctele cancerigene locale în zonele geopatogene, în majoritatea lor, corespund intersectarilor induse, mai mult, undele radiate au frecventele lor caracteristice.

În acelasi timp, unele îmbolnaviri sunt provocate si de intersectarile fluxurilor de ape subterane, (în cazul sclerozei difuze) si au o polarizare mixta (la limfogranulomatoza). Ciroza ficatului este, de asemenea, provocata de o radiatie cu polarizare de stânga.

Zonele geopatogene în locurile de domiciliu sau în cele de munca ale oamenilor trebuie recunoscute ca un factor de risc ridicat si este necesar sa fie luate toate masurile pentru depistarea si neutralizarea acestora.

Reactiile naturii

Se poate observa ca în aceste zone mortale iarba nu creste, tulpinile pomilor sunt rasucite în stînga si pe ele sunt prezente tumori canceroase.

Zonele geopatogene creeaza câmpuri puternice foarte nocive pentru vegetatie, animale si, în mod deosebit, pentru oameni.

Aceluiasi pericol cu urmari foarte grave pentru sanatate sunt supusi absolut toti oamenii. Tumorile canceroase, osteoporoza, îmbolnavirile cardiovasculare, psihice, ale sistemului reproductiv, endocrin sunt doar câteva din cele mai frecvente.

Grav este faptul ca aceste zone mortale sunt absolut invizibile pentru simturile noastre si niciodata nu stim când si unde ne putem afla sub influenta lor nociva. Astazi, singura solutie pentru a ne feri de aceste câmpuri periculoase o reprezinta folosirea mijloacelor de protectie bioinformationala.

Influentele social-patogene

Acestea reprezinta radiatiile de câmp ale oamenilor. Învelisul biologic de câmp al omului reprezinta protectia primordiala a acestuia, înainte de toate, împotriva influentei nocive a altor oameni. Oameni cu „ochii rai”, „deochiul”, „descântecele” si „blestemele”. Aceste notiuni, ca si spaima în fata lor, ne însotesc pe parcursul mai multor secole. Si nu degeaba.

Dupa cum ne putem convinge singuri, unele fapte care înainte au fost considerate de catre stiinta niste superstitii, la ora actuala îsi gasesc explicatie si confirmare. Parapsihologii au ajuns la urmatoarea concluzie: semnele, credintele populare au la baza niste experiente de viata dintre cele mai serioase. Uneori nici nu ne dam seama cât de des suntem supusi influentei din partea altor oameni.

Este cunoscut faptul ca exista o categorie de persoane care au capacitatea de a exercita influenta asupra câmpului informational al altor oameni, mai mult, deseori, fara sa-si dea seama de acest lucru. Dar sunt si altii care, în mod constient, stapânesc asemenea capacitati si actiunea lor poate fi atât de benefica, cât si patogena.

Si cu cât este mai puternica aparitia influentei, exact cu atât se modifica, se deformeaza si se micsoreaza biocâmpul nostru, iar spre sfârsitul zilei acesta devine slab si neuniform, începem sa simtim o oboseala uriasa, scaderea fortelor si a dorintelor. Si atunci este nevoie urgenta de somnul de noapte ca sa nivelam aceste deformari si sa restabilim energia proprie.

Aceste influente pot fi prezentate sub forma de influente anomalice externe si interne, asupra biocâmpului omului în cadrul interactiunii lor reciproce.

Influente anomalice externe

Acestea reprezinta toate cele patru tipuri de influente asupra câmpului informational al omului, enumerate mai sus.

Rezultatul unei astfel de anomalii poate fi denumit prin termenul de „gaura externa”. Daca axa „gaurii” va trece prin zona unor organe vitale ale câmpului fizic, atunci urmarile pot fi catastrofale.

De exemplu, daca aceasta axa trece prin muschiul inimii, la acel om va aparea, în cel mai fericit caz, starea de preinfarct, iar în cel mai rau caz apare infarctul.

Deosebit de sensibil la aceste dereglari energetice este pancreasul. Medicii, foarte des, se lovesc de un diabet aparut din senin si care progreseaza în mod catastrofal, iar acesta este deosebit de periculos, mai ales la copii.

Medicina moderna nu are, deocamdata, nici capacitatea de a întelege, nici de a da explicatie cauzelor si nici un tratament sigur al unei astfel de afectiuni. Dar exista varianta ca diabetul începe ca o boala strict „de câmp”. Este suficient ca, în stadiul initial, sa fie lichidata, „peticita gaura”, ca toate simptomele bolii sa dispara complet. Dar aceste lucruri nu reprezinta totul.

Exista si influente interne (psihice) anomalice asupra structurilor de câmp proprii omului însusi. Dintre acestea fac parte emotiile noastre: excitatiile, furia, ura, supararea, rautatea, invidia, amaraciunea, gelozia, cu setea predominanta pentru îmbogatirea materiala si pentru vorbe murdare si alte defecte umane.

Toate acestea provoaca în jurul sursei acestor emotii niste vibratii energetice puternice iar aceste vibratii sunt în masura sa strapunga sau sa deformeze învelisul biologic de câmp propriu. Dar daca omul concentreaza asupra cuiva furia sa, atunci aceasta vibratie va deforma imediat câmpul biologic al victimei sale; o asemenea anomalie noi o denumim prin termenul de „gaura interna”.

Iata de ce emotiile agresive superficiale nu trebuie sa patrunda în interior, acolo unde trebuie sa fie numai iubire. Ca sa fii un om sanatos, trebuie sa fii sincer si cu mult simt al umorului, întrucât aceste sentimente nu vor permite agresiunii sa patrunda în suflet si ne vor salva de durere si de boala. Iata de ce trupul si sufletul trebuie sa se dezvolte si sa functioneze în armonie (într-un corp sanatos – un spirit sanatos).

Toate corpurile în spatiu si timp sunt strapunse de unde ale câmpului informational energetic. Tocmai în acest câmp este continuta întreaga informatie despre Univers, despre prezent si viitor.

Gândurile, sentimentele, dorintele, emotiile, cuvintele rostite si gândite reprezinta materia reala a acestui câmp de dimensiuni si de importanta universale, care este capabila de a interactiona cu materia atomomoleculara mult mai compacta.

Gândurile si dorintele circula prin aer, fara sa cunoasca granite si ecrane si pot încapea într-un singur neutrino. Fiecare corp este strapuns din toate partile de catre câmpul torsionic, care are capacitatea de a patrunde prin toate.

Gândurile si formele gândurilor se pot desprinde de corp, pot sa calatoreasca în spatiu si chiar „sa va vina” în cap. Creierul uman reprezinta un receptor original de idei, iar la cine acesta este mai bine „reglat”, acela, probabil, este mai destept. Înca filozofii antici au afirmat ca, independent de oameni copiile energoinformationale ale obiectelor si ale fenomenelor reale exista.

Experimentele demonstreaza ca învelisurile, gândurile, aura, „corpurile fine”, si chiar sufletele sunt compuse din materie - din niste particule elementare ultrausoare, din asa-numiti microleptoni. Masa acestora este de câteva ordine mai mica decât a electronilor.

Pachetele de microparticule sunt vazute într-un anumit mod de catre persoanele denumite extrasens - care au capacitatea de a percepe biocâmpurile si de a actiona asupra acestora. La ora actuala, corpurile fine sunt înregistrate în laborator de catre un aparat fotoleptonic cu sensibilitate fata de microparticule.

A fost stabilit caracterul unicat al unor asemenea fotografii. De exemplu: fotografia unui tubercul de cartof cultivat într-un raion învecinat Cernobâlului, care prin aspectul sau exterior nu se deosebeste cu nimic de alti tuberculi si pare ca nu poate produce pericol pentru sanatate. Tuberculul parca ar fi neradioactiv. Însa pe fotografia fotoleptonica se vede clar o structura neagra în interiorul tubercului de cartof.

În felul acesta, experimentele si calculele demonstreaza faptul ca exista peste 10 varietati de microleptoni. Acestia se deosebesc prin masa si prin alte caracteristici, datorita carora pot fi explicate multe fenomene enigmatice din lumea înconjuratoare. Nu trebuie sa avem îndoieli ca metodele analizei microleptonice vor fi utilizate pe scara larga în secolul al XXI-lea în medicina, geologie, ecologie, radioteleviziune s.a.m.d.

Actiunile tehnopatogene

Acestea cuprind radiatiile geopatogene, concentrate în anumite locuri ale activitatii economice a omului: construirea metroului, amenajarea minelor, a excavatiilor miniere, pomparea petrolului, a gazului din cavitatile subterane etc. si în alte surse energetice si de radiatii create de om, în timpul functionarii carora, întotdea-una, este prezenta si o compo-nenta patogena substantiala.

În rândul vechilor surse de poluare a mediului înconjurator, deja cunoscute, intra: liniile de înalta tensiune, tot transportul electric, autovehicule, toate tipurile de aparate electrice, cablajul si altele.

În aceasta lista s-au adaugat si cele noi, mult mai periculoase surse de radiatie patogena: computere personale, cuptoarele cu microunde, telefoanele mobile, radiotelefoanele, antenele, aparatele de copiat, instalatiile de radiolocatie si cele Roentgen, aparatele de fizioterapie, instalatiile dentare cu ultrasunete, televizoarele si alte "bunuri ale civilizatiei".

Din punct de vedere medico-biologic, omul reprezinta un sistem complex cu un câmp de torsiune strict individual, care cuprinde inclusiv datele privind starea de sanatate si codurile genetice ADN.

Complexitatea câmpului de torsiune al omului este determinata de un numar urias de substante chimice - surse primare de radiatii de torsiune din organismul acestuia, de caracterul complex al repartitiei în spatiu a acestor substante în corp, de dinamica complexa a transformarilor biochimice în procesul vietii si activitatii.

Sub actiunea câmpului de torsiune stâng, celulele organismului sunt supuse unor anumite modificari structurale si fiziologice, drept rezultat: dereglarea sistemului nervos si cardiovascular, sistemului imunitar si hormonal etc.

Se formeaza defecte de comunicare în schimbul de informatii, dezintegrarea legaturilor structurale reciproce, prezente initial în modelul genetic al omului. Procesele de antibiorezonanta aparute în acest cadru deregleaza rezonanta absolut armonioasa între niveluri si duc la o serie de îmbolnaviri serioase si greu tratabile.

Într-un asemenea spatiu informational, la toate organismele vii se produce minimalizarea treptata a energiei atomilor si electronilor, ceea ce conduce la încetinirea tuturor proceselor biochimice. Ca urmare a acestui fapt, apar unele dereglari cunoscute în organismul uman, care depind de intensitatea actiunii câmpului de torsiune si a duratei contactului cu acesta.

Oamenii de stiinta au acumulat deja o masa critica de cercetari si experimente efectuate care confirma faptele influentei negative si extrem de periculoase a câmpului de torsiune din stânga asupra organismului uman.

De exemplu, cercetari privind actiunea câmpului de torsiune asupra sângelui au fost efectuate în octombrie 1996 la Centrul de Tehnologii Energoinformationale din cadrul Institutului de Stat pentru Mecanica Fina si Optica din Sankt-Petersburg.

Analiza datelor obtinute a demonstrat ca dintre indicatorii analizei clinice a sângelui, cel mai sensibil fata de radiatiile de torsiune este indicatorul vitezei de sedimentare a eritrocitelor (VSE).

Valorile VSE s-au modificat, în comparatie cu cele de fond, de patru-cinci ori, în functie de parametrii de iradiere. Pentru cercetarile ulterioare a fost utilizat numai indicatorul VSE ca cel mai informativ, adica indicatorul VSE poate fi folosit pentru înregistrarea si aprecierea proprietatii radiatiei de torsiune. Marirea VSE pâna la 35-40 mm/h a confirmat actiunea nefavorabila a câmpurilor de torsiune stânga asupra organismului uman.

Utilizarea telefoanelor celulare conduce la aparitia distoniei neurocirculatorii, adica la dezechilibrarea activitatii electrofizice a celulelor creierului, ceea ce, în continuare, în mod cu totul real va conduce sau la aritmie cardiaca sau la dezechilibru hormonal, adica la pierderea potentei la barbati si la dismenoree la femei si, în final, va conduce la procese tumorale.

Din raportul Institutului de Cercetare pentru Medicina Muncii: "La ora actuala exista un numar mare de diferite dispozitive tehnice care emana în mediul înconjurator radiatia electromagnetica neionizanta... Legat de acest fapt, în multe regiuni, tensiunea sumara a câmpurilor electromagnetice a crescut în comparatie cu fondul natural cu 4-15 ordine!”.

Potrivit datelor cercetatorilor din SUA, Canada, Spania si Suedia, la majoritatea femeilor care lucreaza la computer în perioada de sarcina, fatul se dezvolta anormal, cu defecte în dezvoltarea creierului. Probabilitatea de avort spontan creste pâna la 80%.

Radiatia patogena a banilor poarta urmele energetice ale aspiratiilor psihoemotionale ale oamenilor, prin mâinile carora acestia au trecut, deformând câmpurile fizice fine ale noilor posesori. Ne putem imagina în ce stare se afla oamenii care lucreaza cu bani: în trezorerii, banci, casierii, magazine.

Ce au în comun tipurile de radiatii anomalice descrise mai sus?

În toate cazurile este vorba de distrugerea câmpului informational al omului de catre niste clustere anomalice mari ale câmpurilor fizice fine sau de asa numita radiatie torsionica cu polarizare de stânga. Aceste raze anomalice patrund peste tot, actioneaza asupra tuturor oamenilor, indiferent de sex, vârsta si stare de sanatate, iar nivelul acestor radiatii, odata cu dezvoltarea civilizatiei, creste în mod constant.

S-a stabilit faptul ca câmpurile electromagnetice genereaza anomalii în comportamentul oamenilor si al animalelor. Noi avem cunostinte despre bioritmurile corpului nostru, care sunt strâns legate de miscarea Pamântului. Modificarile în pulsatia energiei Pamântului influenteaza nemijlocit asupra presiunii sângelui, respiratiei, functionarii inimii, sistemului imunitar al organismului si producerii de hormoni.

Oamenii care lucreaza în câmpul electromagnetic al cablurilor de înalta tensiune au sanse de 5-8 ori mai mari de a se îmbolnavi de leucemie. La muncitorii care deservesc radarele sau antenele creste de 8-12 ori riscul de a se îmbolnavi de polisitemie – o boala a sângelui, care se caracterizeaza prin surplus de globule rosii.

S-a demonstrat ca celulele canceroase supuse unei radiatii de numai 60Hz (ca norma - 10Hz) încep sa creasca de 6 ori mai repede, în comparatie cu ritmurile obisnuite. Primele simptome ale starii de disconfort, care apar în cazul deteriorarii câmpului informational si energetic a omului, sunt comune pentru toate cele patru tipuri de actiune patogena.

Aceste simptome sunt: fatigabilitatea rapida, scaderea memoriei, oboseala generala, starea de somnolenta sau insomnia, durerile de cap cronice, ametelile, depresiile, psihozele si nevrozele cu sentimentul de neîncredere, refugiul „în sine”. Acestea sunt deosebit de periculoase la vârsta copilariei si cea a adolescentei.

Dezvoltarea în continuare a acestei stari primare de "preboala" conduce la dezorientarea sistemului imunitar, cu toate urmarile ce decurg de aici: procese tumorale, bolile sistemului endocrin, uro-genital, cardiovascular etc.

TORSER - dispozitiv portabil de biorezonanta magnetica.

TORSER reprezinta un dispozitiv de protectie principial nou, bazat pe legile studiate privind interactiunea câmpurilor informationale (de torsiune); din punct de vedere al constructiei si al actiunii sale, acesta nu are analogi în practica mondiala, ceea ce în mod sigur permite sa fie numit ca dispozitiv bazat pe noile tehnologii de vârf ale secolului XXI.

Caracterul unicat al TORSER-ului consta în posibilitatea de actiune locala si la distanta asupra omului si faptul ca nu necesita alimentare electrica.

Daca biocâmpul este dereglat si fondul energo-informational al organelor interne si al sistemelor este epuizat din cauza suprasolicitarilor nervoase si psihice de lunga durata, atunci chiar si o utilizare pe termen scurt a dispozitivului TORSER exercita o actiune de restabilire semnificativa.

Din punct de vedere tehnologic, TORSER are 3 module de functionare:

1. Microgeneratorul magnetic cu polarizare sferica.

Unicitatea sa consta in faptul ca este singurul generator magnetic avand polarizare nordica (corespunzatoare energiei YIN) in forma sferica. S-a dovedit, ca polarizarea sferica este cea mai benefica si mai efecienta in ameliorarea diferitelor tipuri de afectiuni.

Campul magnetic produs de Torser influenteaza favorabil tesuturile organismului, actionand pana la nivel celular. El produce schimbari pozitive in starea imunologica, are actiune de vasodilatare a capilarelor, accelereaza procesul natural de vindecare, asigura eliminarea durerii si imbunatateste somnul. Cu alte cuvinte, reda organismului uman sprijinul necesar pentru autovindecare.

Toate sistemele din corpul nostru sunt electromagnetice. Sanatatea fiecarui individ este strans legata de constanta energiei magnetice si de echilibrul la nivel celular. Generatorul magnetic din Torser, prin dubla polaritate in forma sferica, influenteaza benefic fluxul energetic subtil al organismului, deblocand traseele energetice afectate, asigurand cresterea potentialului bioenergetic si echilibrarea energetica a celulelor.

Campul magnetic influenteaza fluxul sanguin (care contine feritina) si ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice. Sistemul nervos central este sensibil la magnetism, iar functionarea nervilor este normalizata si intarita, imbunatatind astfel functionarea tuturor organelor interne.

De asemenea, imbunatateste si circulatia sangelui prin creier, crescand fluxul de oxigen in celulele cerebrale; duce la cresterea flexibilitatii vaselor de sange si dizolva colesterolul. Prin actiunea sa, generatorul magnetic Torser incetineste procesul de imbatranire, previne infectiile, imbunatateste functiile endocrine, ajuta sistemul imunitar in lupta cu bolile, elimina durerile.

Are efect vasodilatator si actiune analgezica, antiinflamatoare, antiedemica, accelerand procesele de vindecare ale organismului. Daca un organ este atins de vreo afectiune, campul sau magnetic se dezechilibreaza imediat, ducand la modificarea valorii magnetice. Insa acel camp biomagnetic poate fi adus din nou pana la valoarea initiala, prin aplicarea dispozitivului Torser pe organul afectat.

De asemenea, generatorul magnetic Torser este folosit cu mare succes pentru combaterea insomniei, in tratamentul arterosclerozei, pentru imbunatatirea memoriei, ajutand la tratarea trombozelor cerebrale si la vindecarea traumelor craniene.

Accelereaza recuperarea in urma inflamatiilor, decalcifierii sau a unor afectiuni ale sistemului locomotor. Elimina sindromul premenstrual sever si depresiile, ajuta la diminuarea simptomelor din epilepsie, Parkinson si Alzheimer.

Torserul are efecte benefice in reumatisme (de orice forma), discopatii, hernii de disc neoperate, boli hepato-biliare, boli endocrine, boli ale aparatului uro-genital (prostatita cronica, disfunctii sexuale), boli digestive, tulburari circulatorii (arterite), cardiopatii ischemice, angina pectorala, tulburari respiratorii, migrene, astenii, nevroze, nevralgii dentare.

De asemenea, Torserul este indicat si in procesele de refacere (dupa osteoartrita incheieturilor, spondiloza, osteocondrita, entorse, sindrom algoneurodistrofic, spondilite anchilozante si aseptice); in afectiuni pediatrice (miopie, artrita reumatoida, amiotrofie spinala, sinuzita); in afectiuni neurologice (pareze ale nervilor periferici, dureri postoperatorii); in dermatologie.

Torserul intensifica vindecarea ranilor si a oaselor fracturate, elimina calculii renali si biliari, vindeca eczemele. Aplicarea Torserului duce la vindecarea rapida a plagilor si arsurilor, precum si la oprirea evolutiei diabetului. De asemenea, actioneaza ca adjuvant puternic in tratamentul oncologic.

2. Generatorul axial (de torsiune).

In interiorul Torserului se gaseste un modul dintr un polimer complex (compozitia acestuia este know-how), care este supus actiunii unui anumit generator activ de câmp axial din dreapta în timpul polimerizarii acestuia, ceea ce permite realizarea polarizarii la nivel de spin a polimerului care garanteaza functionalitatea la parametrii optimi ale dispozitivului Torser pe durata de min. 8 ani.

Pentru ridicarea gradului de sensibilitate a polimerului fata de actiunea câmpului de torsiune, înainte de polarizare, în material se introduc unele adaosuri paramagnetice si anumite metaloide).

Moleculele adaosurilor se introduc în catenele polimerului si, prin interactiunea câmpului axial de dreapta, forteaza moleculele legaturilor polimerului sa se alinieze în directia necesara. Structura obtinuta în felul acesta se pastreaza în timpul întaririi polimerului.

3. QFMS - rezonator matriceal quasi-fractalic.

QFMS reprezinta o micro-schema complexa de înalta densitate sub forma unui contur electromagnetic închis cu imaginea sectiunii plane a matricei holografice de volum. Aceasta schema este capabila sa reproduca interactiunile informationale la nivel celular ale unui organism perfect sanatos.

Este cunoscut faptul ca obiectele vii degaja în mediul înconjurator un spectru larg de oscilatii, inclusiv de natura electromagnetica, care pot fi înregistrate cu ajutorul electrocardiografiei, electroencefalogramei, cu rezonatorul magneto-nuclear etc. Se stie, de asemenea, ca radiatiile electromagnetice pot fi modificate prin actiunea directa sau indirecta asupra generatorului de radiatii.

Dupa acest principiu are loc si modularea radiatiilor electromagnetice proprii ale omului, atunci când rezonatorul actioneaza asupra unor zone ale organismului, reactionând printr-o rezonanta activa, care apare datorita interactiunii dintre câmpurile create de matricea si activitatea fonica a omului.

Fonul electromagnetic al organismului este setat cu ajutorul rezonatorului sa functioneze conform principiilor armoniei absolute, acest program fiind înscris în schema topologica matricei.

Schema matriceala reprezinta o topologie de linii verticale si orizontale care se intersecteaza sub unghiuri drepte si cercuri concentrice, conform numarului de aur care reprezinta principiul de baza al echilibrului, legea fundamentala de existenta a oricaror structuri informationale complexe, care tind spre pastrarea constanta a vitalitatii în mediul înconjurator.

Grosimea liniei micro-schemei este de 0,6 mkm, ceea ce face posibila unduirea în diapazonul sub-milimetric, producând rezonanta electromagnetica. Se cunoaste din biofizica ca toate procesele neuronice, modificarea potentialului electrochimic de la nivelul membranelor celulei, precum si toate reactiile biochimice din organismele vii au loc anume în acest diapazon de ordin sub-milimetric.

Prin sincronizarea radiatiilor electromagnetice care reprezinta fundamentele organismului, se realizeaza normalizarea tuturor proceselor electrochimice si biochimice. Acest lucru permite înlaturarea cauzei bolii, nu doar consecintele acesteia.

Acest modul înglobeaza multi ani de experienta stiintifico-teoretica si practica. Permite corectarea eficienta atât a anomaliilor naturale, cât si a celor tehnogene pe fond electromagnetic cu o structura a câmpului diferita. Matricea este realizata pe baza unei tehnologii complexe unice prin utilizarea unor echipamente de micro-litografiere de ultima generatie.

Cercetarile teoretice si experimentale efectuate în Laboratoarele de Optica Fractalica din cadrul Institutului de Stat de Optica Fina „S.Vavilov” au aratat, ca acest rezonator fractalo-matriceal reprezinta un filtru universal de oscilare Fourié si este singurul capabil sa descompuna oscilatiile unui câmp electromagnetic de orice natura (biologic, de fon tehnogen) în componente armonice.

Elementul esential al rezonatorului constituie un nucleu de tip fractalo-matriceal aplicat pe un disc special. Prin aceasta, eficienta interactiunii rezonantei în zona generata de sursa de oscilatii electromagnetice creste de câteva ori.

În rezultatul interactiunii câmpului electromagnetic de orice natura cu schema rezonatorului, are loc o rearanjare coerenta a câmpului. Acesta se restructureaza fara a-si pierde din încarcatura informationala, caracterul sau devine unul perfect ordonat, puseele bruste de activitate inductiva si degajarile întâmplatoare se diferentiaza si se reduc la minim.

Impulsul electromagnetic care întra în contact cu filtrul matriceal activeaza câmpul fractalic si anume „cristalul cuantic”, dând nastere fenomenului de difractie la nivelul fluxului. În consecinta, în zona de interactiune a câmpului tehnogen electromagnetic cu rezonatorul Torserului sunt corectate eficient anomaliile câmpurilor, iar într-un diapazon spectral larg se îmbunatatesc caracteristicile de structura ale spatiului.

Asa cum au aratat cercetarile amanuntite realizate în diverse institutii de cercetare, cu ajutorul acestui tip de rezonator se reuseste o diminuare semnificativa a influentei negative a câmpului electromagnetic tehnogen, geopatogen si factorul PSI asupra organismelor vii.

Cele 3 principii functionale ale Torser-ului reprezinta varful tehnologic in domeniul medicinei bioenergetice fara analogi in practica mondiala si permit realizarea celor mai eficiente metodelor de tratament bioenergetic din domeniul medicinii energoinformationale.

Efectul formei / Efectul continutului

Efectul formei

Înca atlantii antici stiau despre existenta radiatiei create de catre forma si masa unui obiect. Ei stiau sa foloseasca acest fenomen pentru scopuri dintre cele mai diferite în constructia cladirilor, piramidelor, a unor concentratoare speciale, ce aveau forta magica de intensitate si destinatie diferita - de la cea tamaduitoare, vindecatoare, creatoare pâna la cea de ecranare si de distrugere.

Cercetarile din ultimii ani au demonstrat ca forta radiatiei formei depinde nu numai de orientarea acesteia în spatiu, de volum si masa, dar si de timpul si locul de amplasare a acesteia.

Formele grafice si fiecare semn desenat radiaza. Pentru ca radiatia sa apara, este suficient sa desenezi o linie sub un anumit unghi. Literele si semnele, care se studiau în scolile antice nu s-au creat întâmplator, ci au reprezentat forte ale naturii si nu au avut numai valoare simbolica.

Acestea radiau acea forta pe care o exprima forma lor. Pentru marirea fortei radiatiei se ia în considerare alegerea materialului: se ia în considerare nu numai forma, ci si continutul, din ce este facuta o anumita forma. Figurile si semnele magice reprezinta pentru cei consacrati în sensul ezoteric al acestora niste acumulatoare de forte reale si eficiente.

S-a stabilit ca multe embleme ale ordinelor spirituale, ale statelor, ale miscarilor religioase si politice prezinta radiatii cu anumite caracteristici. Surse puternice de radiatii sunt patratele magice, triunghiurile, anumite cifre etc.

Efectul continutului

Utilizarea energiei ce vine din cosmos sub forma de radiatie leptonica sau cronala poate fi depistata cu ajutorul diferitelor figuri geometrice folosite drept acumulatori. Unele din cele mai larg utilizate figuri sunt: cercul, spirala si piramida. În spectrul energiilor acestor figuri sunt prezente toate modelele de frecventa ale radiatiilor organelor si celulelor sanatoase ale omului.

Tot asa cum produsele din alimentatia noastra contin nu numai substante folositoare, necesare vietii omului, dar acestea mai poarta si informatii despre unde si cum au fost cultivate, de catre cine, cum au fost transportate, unde au fost pastrate si prelucrate.

Asa si combinatiile sau legaturile de substante minerale si metaloide care sunt introduse în polimerul TORSER-ului îsi poarta energia informationala proprie.

Mineralele joaca un rol fiziologic urias în însusi organismul uman. Intrând în componenta tuturor celulelor, acestea determina structura celulelor si a tesuturilor, participa la procesul metabolismului intercelular, în procesele fermentative, mentin presiunea osmotica si echilibrul acido-bazic la un anumit nivel.

Microelementele necesare organismului reprezinta catalizatori si stabilizatori ai diferitilor fermenti, vitaminelor, hormonilor, care ajuta la utilizarea biologica si absorbtia componentelor neorganice în forma ionizata.

Elementele ionizate si compusii acestora exercita o influenta deosebita asupra tuturor proceselor din organism. Esenta lor consta în aceea ca ele ridica gradul de activitate în compusii lor mai mult decât în stare separata.

Efectul benefic al elementelor din contructia TORSER-ului coincide cu rezultatele pozitive obtinute pentru acele îmbolnaviri în cazul carora homeopatii recomanda utilizarea suplimentara a acestor metaloide.

Microelementele si metaloidele continute în TORSER, exercita asupra câmpurilor fizice fine ale omului o influenta similara influentei acelorasi substante din microorganismele la nivel submolecular în homeopatie, ceea ce ne duce la gândul despre unul si acelasi punct de aplicare si actiune asupra omului, adica asupra nivelului energoinformational al acestuia.

Aceasta presupunere este confirmata si prin faptul ca efectul pozitiv de pe urma procedurilor cu dispozitivul TORSER coincide cu acele indicatii pentru care homeopatii recomanda si utilizeaza aceste adaosuri în practica lor în cazul diferitelor boli.

Conform indicatiilor homeopatice de folosire a acestor metale si metaloide, este posibila prognozarea din timp sau presupunerea efectului pozitiv al TORSER-ului pentru cele mai diferite îmbolnaviri.

Aceasta îmbinare prezinta niste caracteristici uimitoare, cu un spectru cu totul larg, si exercita o influenta puternica asupra celor mai raspândite dereglari ale functiilor: psihica, nervoasa, cardiovasculara, respiratorie, endocrina, precum si ale tubului digestiv si ale pielii.

Propunem aceasta analogie conform principalelor indicatii privind utilizarea în homeopatie a formelor ionizate ale acestor metale si metaloide.

Aurul

(Aurum metallicum) a ocupat întotdeauna unul din locurile importante printre mijloacele medicale homeopatice. Acesta este recomandat în cazul:

 • bolilor psihice si nervoase: scleroza cerebrala cu depresii, neliniste, irascibilitate, epilepsie, meningita;
 • bolilorcardio vasculare: stenocardie, aortita, arterioscleroza, boala hipertonica de gradul II si III, s.a.m.d
 • bolilor de ochi
 • bolilor de nas si urechi
 • bolilor ficatului
 • bolilor sistemului osos
 • bolilor feminine: fibroame ale uterului, metrita cronica, vaginita si în cazul chisturilor ovariene si altele

Cuprul

(Cuprum metallicum) intra în componenta plantelor si a tuturor speciilor de animale. Continutul total al cuprului în organismul omului este de 100-150 mg. În ficatul unui om matur sunt cam 35 mg, iar în sânge 5 mg. În eritrocite cuprul se gaseste în combinatie cu proteina stromei si nu în hemoglobina.

Continutul de cupru în sânge se modifica în mod ritmic în decursul celor 24 de ore: cantitatea maxima de cupru se observa la amiaza, iar cea minima - la miezul noptii. Marirea continutului de cupru în ser se observa în cazul bolii lui Basedow, al brucelozei, în cazul unor forme de ciroza hepatica.

Utilizarea cuprului ca mijloc terapeutic pentru tratarea unei serii de afectiuni este cunoscuta din vremurile antice. Astfel, de exemplu, medicii înca din sec. al XIX-lea au folosit cu succes, în scop profilactic împotriva holerei, purtarea placutelor de cupru pe piept si pe spate. Toti carora au reusit sa le agate aceste placute de cupru nu s-au îmbolnavit de holera. În homeopatie, preparatele cuprului se folosesc în cazul urmatoarelor dereglari:

 • boli psihice si nervoase: coree, meningita, encefalita, arahnoidita, epilepsie, eclampsie, paralizii, scleroza difuza, nevroze, alcoolism
 • îmbolnaviri cardiovasculare: stenocardie, colaps cu miscari spastice, cianoza, endarterita obliteranta
 • îmbolnaviri ale cailor respiratorii: bronsita, tuse convulsiva, cu accese de tuse pâna la sufocare si cianoza, astm
 • boli gastro-intestinale: gastroenterita, vome, diaree cu sânge si colici puternici, holera, dezinterie
 • hepatite, ciroza hepatica cu ascita
 • anemii care nu raspund la tratamentul doar cu fierul

Telurul

(Tellurium) este un metaloid rar. Pulberea de telur amorf a fost încercata de catre Gering si introdusa în homeopatie în anul 1850.

În componenta organismului omului nu a fost descoperit, dar din punct de vedere chimic are foarte multe în comun cu sulful.

Principalele indicatii pentru utilizarea lui sunt urmatoarele:

 • bolile nervoase: durerile de cap cu senzatia de întindere a pielii capului, durerile nevrotice puternice si acute sub ochiul stâng, ameteli dimineata la trezire si seara înainte de somn, amortirea în ceafa si în partea superioara a gâtului; insomnia cu stare de somnolenta si cu imposibilitatea de a adormi din cauza epuizarii sistemului nervos.
 • nevralgia nervului sciatic, cel mai adesea a celui din partea dreapta.
 • bolile organelor respiratorii: tuberculoza, laringita în faza incipienta, tuse dimineata, cu expectorarea de mucoasa transparenta sau usor cu sânge, faringo-laringita.
 • hepatita cronica.
 • bolile urechilor: otita purulenta, cu scurgerea puroiului cu miros de scrumbie.
 • bolile de ochi: conjunctivite cu fobia de lumina, blefarite cu îngrosarea pleoapelor, eczema pleoapelor, secretii caustice.
 • bolile pielii: prurit cutanat, eruptii veziculoase între degetele de la mâini, pruritul palmelor si în cutele pielii, eruptie veziculara în grup (Herpes circinatus, Herpes zoster) cu prurit puternic si cu dureri, tondanta tricofitica (Herpes tonsurans), psoriazis, acnee, caderea parului.
 • alopecie areata, seboree larga, transpiratie abundenta.

Tinând cont de aceste indicatii si observând efectele pozitive în urma tratamentului bioenergetic cu TORSER, aproape pentru toate simptomele bolilor enumerate mai sus, este evident ca nu numai forma si câmpul accelereaza procesul de vindecare, ci si influienta componentelor din polimerul TORSER-ului.

Elementele componente ale TORSER-ului echilibreaza unele câmpuri distorsionate, determinând în mare masura starea pozitiva psihosomatica a omului.

Cercetarile stiintifice cele mai recente au demonstrat faptul ca omul are un biocâmp propriu individual diferit ca marime si intensitate, prin care îsi primeste influenta benefica a substantilor homeopatice înca înainte de administrarea lor interna.

Daca apropiem de punctele biologice active ale organismului uman un aparat care emana energie pozitiva, atunci acesta începe sa actioneze la distanta aproape în acelasi mod, ca si cum l-am fi "utilizat", introdus în interiorul organismului uman. Exact aceeasi actiune realizeaza si dispozitivul TORSER asupra omului.

În homeopatie, doctorul Haneman, cu 150 de ani în urma, a observat ca, cu cât este mai mica doza (dilutia mai ridicata), cu atât mai repede bolnavul se va însanatosi. Si cu cât este mai ridicata dilutia, cu atât mai eficienta va fi actiunea, adica unul si acelasi medicament, dar în diferite concentratii va actiona în mod diferit asupra bolii.

Continuând efectuarea analogiei intre homeopatia si actiunea dispozitivului TORSER, este evident ca actiunea câmpului de torsiune în combinatie cu adaosuri complexe, ofera un rezultat pozitiv rapid si fara efecte secundare.

Dispozitivul TORSER este indicat pentru:

 • Combaterea oboselii, asteniei, epuizarii fizice;
 • Îmbunatatirea randamentului psihic;
 • Scurtarea perioadei dupa boli;
 • Atenuarea si eliminarea durerilor;
 • Activarea si accelerarea proceselor de autovindecare;
 • Cresterea rezistentei organismului la infectii;
 • Cresterea performantei fizice;
 • Tratamentul impotentei, cresterea libidou-lui;
 • Scaderea stresului si deminuarea afectiunilor nervoase;
 • Iliminarea insomniiloe si imbunatatirea somnului;
 • Tratamentul starilor depresive;
 • Inducerea starii de confort si echilibrul;
mydent-contact-adresa

Str. 1 mai, Campina, RO

mydent-contact-telefon

0733 595 162 / 0740 364 243

mydent-contact-email

comenzigmt@yahoo.com

Copyright © 2018. General Master Tehnology. All rights reserved